Vacature: Blogger gezocht!


MijnSchoolfeest.nl is op zoek naar een enthousiaste blogger! Beschik jij over een vlotte pen? Of ben jij altijd al bezig geweest met het schrijven van teksten en artikelen? Word dan blogger bij MijnSchoolfeest.nl.

Als blogger van MijnSchoolfeest.nl bieden we jou de ruimte om jouw mening en talent te delen met de wereld. Het werk is uitdagend, want het doel is natuurlijk om steeds meer lezer te trekken met jouw leuke en interessante verhalen. Tegelijkertijd zal je, je ontwikkelen op het gebied van creativiteit en ervaring.

Daarnaast bieden wij jou de ruimte om zelf te bepalen waarover je zult schrijven. Je hoeft natuurlijk niet alleen maar over schoolfeesten te schrijven.

Denk jij: Leuk, dit wil ik!

Top! Wij zijn erg benieuwd naar jouw CV en motivatiebrief. Vermeld in de motivatiebrief hoe jij de functie zou willen invullen, inclusief over welk(e) thema(’s) je graag zou willen bloggen, en waarom jij dé blogger bent die wij zoeken. Mail dit naar info@mijnschoolfeest.nl met als onderwerp ‘vacature blogger’.

Wij hopen je snel te zien shinen op onze website!


Staat de functie waar jij naar op zoek bent er nog niet bij?

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan, maar staat de vacature die jou op het lijf is geschreven er (nog) niet bij? Wees niet getreurd. Wat niet is, dat kan altijd nog komen! Wij adviseren je om de website nauwkeurig in de gaten te houden, want jouw favoriete functie kan zomaar opeens beschikbaar zijn.

Vrijwilligers, stagiaires en afstudeerders kunnen altijd mailen naar info@mijnschoolfeest.nl

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom. Mail jouw CV en motivatiebrief naar info@mijnschoolfeest.nl en zorg er voor dat jouw CV bovenop de stapel ligt op het moment dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s! Vermeld hierbij welke functie(s) jij het liefst zou vervullen.