Over MijnSchoolfeest.nl

MijnSchoolfeest.nl is een evenementenorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van schoolfeesten. De kracht van de organisatie is het leveren van schoolfeesten naar wens van de leerlingen. Wij leveren zoveel meer dan alleen een schoolfeest. Wij zorgen voor een complete belevenis.

Voor docenten is het organiseren van een schoolfeest vaak een extra bezigheid naast het lesgeven. Wij willen de docenten meer rust gunnen, zodat zij zich kunnen focussen op het lesgeven.

Sommige scholen huren externe organisaties in, maar vaak leveren die organisaties niet het schoolfeest waar de leerlingen op hoopten of zijn ze veel te duur.  Er is geen school die zal stuklopen op onze prijs.

Op andere scholen verzorgt de feestcommissie het schoolfeest. MijnSchoolfeest.nl werkt graag met hen samen. Organiseren is leerzaam en onze contacten  kunnen van grote waarde zijn bij het boeken van artiesten en het huren van mooie locaties voor een scherpe prijs.

MijnSchoolfeest.nl is van mening dat iedereen recht heeft op een feestje, óók scholen zonder budget. Bij ons is het mogelijk om ook zonder budget een verzorgd schoolfeest te krijgen. Echter geldt wel; hoe groter uw budget, hoe completer uw feest.

Onze specialisaties

Concept ontwikkeling
Kennis van de doelgroep
Veiligheid
Onvergetelijke avonden