MijnSchoolfeest.nl levert de volgende diensten:

 • Conceptontwikkeling

  MijnSchoolfeest.nl vindt dat elk schoolfeest anders moet zijn. Onze concepten zorgen ervoor dat de schoolfeesten altijd vernieuwend zijn. Wij hebben een lange lijst met concepten om ervoor te zorgen dat elk schoolfeest, georganiseerd door ons, weer verrassend en onderscheidend zal zijn.

 • Onvergetelijke avonden

  Het is onze missie om elk schoolfeest opnieuw te zorgen voor een onvergetelijke avond. Wij noemen het wel schoolfeest, maar het is meer dan een schoolfeest. Met onze concepten willen wij elke keer weer zorgen voor een nieuwe belevenis. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat je het schoolfeest nooit meer zal vergeten.

 • Verzorgde line-up

  MijnSchoolfeest.nl zorgt altijd voor een verzorgde line-up. Wij boeken meerdere DJ’s op een avond en zorgen voor een bijpassende MC om de feeststemming te optimaliseren!

 • Live acts

  Een live act zorgt vaak voor een extra dimensie. Is er een artiest ‘hot’ op jullie school? Wij proberen ervoor te zorgen dat jouw favoriete artiest optreedt op jouw eigen schoolfeest!

 • Schoolfeest op maat

  Net als elke school, is ook elk schoolfeest anders. Wij leveren schoolfeesten op maat. De leerlingen hebben inspraak. Het schoolfeest is van hun. Wat zij willen, maken wij waar. Wat zij dromen, maken we mooier.

 • Externe locaties

  De intimiteit van een aula schoolfeest of een schoolfeest in een echte club? De keuze is aan jouw! MijnSchoolfeest.nl wil de traditie feesten in de aula behouden, maar wij zijn zeker van mening dat scholieren klaar zijn om het uitgaan in een echte club te ervaren. Wij gaan dus graag opzoek naar externe locaties!

Voor leerlingen

Zit jij op school en kunnen jouw schoolfeesten véééél beter? Meld het ons en wij nemen contact op met jouw school om het volgende feest te organiseren. Wij zullen de wensen van alle leerlingen opnemen en een feest organiseren naar jullie wens! Dit kan zelfs met een optreden van je favoriete artiest, op je eigen schoolfeest! Wij vinden namelijk dat een schoolfeest groots moet zijn. Wij willen er voor zorgen dat al jouw vrienden jaloers worden op jouw schoolfeest. En zijn er introducés toegestaan? Dan moeten je vrienden smeken om mee te gaan! Daarnaast gaan wij graag op zoek naar mooie discotheken. Ook discotheken waar je als scholier in het weekend nog te jong voor bent. Kan jij de sfeer al proeven??? Geef dan snel op school aan dat MijnSchoolfeest.nl de organisatie is voor jouw schoolfeest!

Voor docenten

MijnSchoolfeest.nl maakt het werk van de docenten graag eenvoudiger door het organiseren van een schoolfeest voor onze rekening te nemen. Uit onderzoek blijkt dat onder docenten de gedachte leeft dat de leerlingen tevreden zijn met de huidige schoolfeesten. De meningen van de leerlingen verschillen daar natuurlijk over, maar de leerlingen zijn het unaniem eens over het feit dat de schoolfeesten veel beter kunnen.  Het is aan MijnSchoolfeest.nl om die wens te verwezenlijken.

Dus bent u docent op een school en geeft u het organiseren van een schoolfeest graag uit handen? Dan is MijnSchoolfeest.nl dé organisatie voor u!  Hebben jullie een feestcommissie? Top! Onderdeel zijn van een feestcommissie is zeer educatief voor de leerlingen. Je leert namelijk om te organiseren, te onderhandelen en artiesten te boeken. Je dient dus volwassen te werk te gaan. MijnSchoolfeest.nl werkt graag samen met de feestcommissie om ze de kneepjes van het vak bij te leren. Daarnaast kunnen onze contacten van grote waarde zijn bij het boeken van artiesten of het zoeken van een externe locatie.

Voor meer informatie kunt u naar de contactpagina of contact opnemen via info@mijnschoolfeest.nl. Tevens komen wij graag bij u langs op school, om in een vrijblijvend gesprek te kijken welke van onze diensten perfect aansluiten op jullie wensen.